Florian Marku e konfirmon rikthimin e madh në Tiranë, e zbulon datën e meçit

Florian Marku e ka konfirmuar rikthimin e madh në ringun e boksit.

Dhe, boksieri shqiptar do ta bëjë këtë në tokën e shqiponjave – në Shqipëri.

Kampioni shqiptar ka njoft.

E sot, boksieri që vepron në Angli, e ka zbuluar edhe datën e meçit të shumëpritur.

Sidoqoftë, nuk e ka zbuluar ende emrin e kundërshtarit të meçit që do të zhvillohet në fund të muajit të ardhshëm.

Më poshtë mund ta lexoni postimin e Florian Markut me detaje të meçit të tij të ardhshëm.