Koronavirusi ndryshon edhe afatin e transferimeve

Coronavirusi duket se po ndryshon rrënjësisht kalendarin futbollistik por jo vetëm.


Për shkak të shtyerjeve të ndeshjeve tani edhe afati i transferimeve mund të hapet dhe të mbyllet më vonë sesa normalisht.

Tani pothuajse është bërë e ditur që EURO 2020 do të shtyhet pasi ndeshjet e Champions League dhe Europa League do të mbahen në qershor dhe kjo gjë do të ndikojë shumë edhe në merkato.

Ka një hipotezë që thuhet se afati do të hapet në fillim të korrikut dhe do të zgjasë deri në gjysmë të shtatorit sipas raportimeve të gazetës La Nazione.