Kuka pas fitores së Akilit në xhudo: Po përmbushem në çdo aspekt nga nxënësit e mi

Trajneri i njohur Driton Kuka, pas shpalljes së Akil Gjakovës Kampion i Evropës në xhudo, ka thënë se po përmbushet në çdo aspekt nga nxënësit e tij.


“Mbreti i Evropës …. Kampion Evropian Akil Gjakova! Medalja e parë Elitare për meshkuj në Kampionate Evropiane”, tha ai.

“Ditë e lumtur dhe e madhe për vendin dhe popullin tim! Pas mbi 20 medaljeve Elitare për vajzat tona heroina erdh edhe medalja e parë për meshkuj”.

“Po përmbushem në çdo aspekt nga nxënësit e mi!”.