Mërgim Vojvoda, sërish probleme me shkopthin e testimit për coronavirus

Ylli i Kosovës, Mërgim Vojvoda, e ka bërë së fundi sërish testin për coronavirus, si pjesë e protokollit të klubit të tij Standard Liege.


Në videon e publikuar nga futbollisti dhe të shpërndarë nga klubi vërehet se testi nuk ishte aspak i lehtë për kosovarin.

Ai nuk e pati aspak të lehtë ta durojë shkopthin e testimit për Covid-19.