Nga edicioni pranveror, stadiumi i Llapit bëhet me bari natyral

Stadiumi i Llapit “Zahir Pajaziti” në Podujevë do të bëhet me bari natyral nga stinori pranveror.


Punimet që do të nisin parashohin ndërrimin e fushës nga bari sintetik në bari natyral, rregullimin e sistemit të ujitjes dhe rregullimi i drenazhimit që në në pranverë, Llapi t’i luajë ndeshjet me bari natyral.

Bëhet e ditur se ndërrimi i barit do të financohet nga FFK-ja, kurse sistemin e ujitjes dhe drenazhimet do t’i kryejnë donatorët e klubit, vëllezërit Batatina.

Gjithashtu, Llapi ka kërkuar mbështetje nga Kuvendi Komunal i Podujevës në lidhje me këtë projekt.