Pas Lirim Kastratit edhe një tjetër futbollist i bashkohet Kosovës U-21

Arbenit Xhemajli është rikthyer me Kombëtaren U-21


Arbenit Xhemajli shkëlqeu në debutimin e tij me Kosovën A, ku krijuan një partneritet të shkëlqyeshëm në mbrojtje me Ibrahim Dresheviqin, shkruan Reporteri.net

Por, Xhemajli me të përfunduar ndeshja është larguar nga grumbullimi i Kosovës A, pasi do t’i ndihmojë tani Kosovës U-21.

Kosova U-21 të martën luan me Shqipërinë U-21 në Elbasan, ndërsa Lirim Kastrati dhe Arbenit Xhemajli pritet të jenë pjesë e formacionit startues të Rafet Prekazit. /Reporteri.net/