Rashica vjen me urimin e veçantë për 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Edhe Milot Rashica ka uruar qytetarët e Kosovës për 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.


Figura të rëndësishme të sportit, kulturës dhe artit uruan qytetarët e Kosovës për ditën e Pavarësisë, shkruan Reporteri.net.

Urimi më i veçantë ishte ai nga sulmuesi i Kombëtares sonë, Milot Rashica, i cili me një foto të edituar me flamurin e Kosovës dhe fotografinë e tij, ka uruar shqiptarët për 12 vjetorin e Pavarësisë.

Rashica shkroi: 12 vjet shtet! Gëzuar Kosovë!