19 vjeçarja zgjedhet personi me fytyrën më të bukur në botë për vitin 2020

Një 19 vjeçare nga Izraeli është zgjedhur personi me fytyrën më të bukur në botë.


Yael Shelbia, modele dhe aktore, është përzgjedhur nga “TC Candler” si femra me fytyrën më të bukur në botë.

Ajo në këtë garë mposhti fytyra të njohura si Emma Watson, Gal Gadot e shumë të tjera.

Për momentin ajo është duke përfunduar shërbimin ushtarak në Izrael.