A e dini çfarë është bombardimi dashuror dhe si e dalloni partnerin e këtillë me kohë?

Bombardimi dashuror është term i ri në dashuri, i cili përdoret për përshkrim të manipulimit romantik


Zakonisht e përdorin individët toksikë dhe manipulues të cilët tashmë kanë provuar bombardimin dashuror nga ana e partnerit të mëparshëm apo prindërve, transmeton Telegrafi.

Me fjalë të tjera, viktima në fillim të lidhjes është e bombarduar tepër shumë me dashuri dhe e detyruar të ndihet që patjetër duhet të lidhet me emocione në atë lidhje, gjë që më vonë bëhet mision i pamundshëm.

Kjo bën që viktima mbetet përgjithmonë thellë e angazhuar për partnerin e vet manipulues dhe e lëndueshme në çdo gjë që ai nga ajo kërkon.

Viktimat këtë vështirë e dallojnë, sepse janë të vërshuar me dashuri dhe konsiderojnë që së paku nëse mungojnë gjeste dhe pak dashuri, atëherë ato janë fajtorë.

Si ta dalloni manipuluesin emocional nga partneri i ndjeshëm?

Dallimi i ndjeshëm midis këtyre dy partnerëve është që “bombarduesi” dashuror nuk lejon që lidhja juaj të zhvillohet në mënyrë normale dhe të shëndetshme.

Derisa partneri i ndjeshëm mund t’ju bëjë dhuratë të mrekullueshme apo të bëjë gjestin në kohën e duhur, bombarduesi dashuror do ta bëjë këtë para se të jeni të gatshëm ta kuptoni.