Artistja që tregon se si sillen çiftet e dashuruara kur nuk i sheh askush

lustruesja dhe piktorja nga Los Angeles, Yaoyao Ma Van As, inspirohet nga jeta personale prandaj edhe veprat e saj gjithmonë reflektojnë shumë sinqeritet dhe emocione të forta njerëzore.


Secila pikturë e saj që flet për dashurinë na e tregon një histori ndryshe, por të gjitha kanë diçka të përbashkët – janë pasqyrim i një lidhje të mbushur plot dashuri.

Më poshtë janë disa nga veprat e autores që tregojnë momente nga jeta e një çifti të dashuruar.

Jemi të sigurt se çdo çift do ta gjejë një pjesë të përditshmërisë së tyre në këto fotografi!