Cilësohej si nusja më e shëmtuar në botë, sot befason me pamjen

Edhe pse shumë njerëz kanë pohuar se martesa e tyre nuk do të zgjasë dhe se shkurorëzimi shumë shpejt do të pasojë, çifti ka arritur të vrasë të gjitha thashethemet. Marrëdhënia e tyre ka mbijetuar dhe ata janë bërë prindër.


Kur heshtja ra, çifti thjesht u zhduk në periferi të Moskës. Pas disa viteve, një gazetar në Rusi ishte në kërkim të lajmeve, kur i ra ndërmend historia e tyre e shëmtuar. Në fund, ai arriti ta gjejë atë dhe mbeti plotësisht i tronditur nga ajo që pa. Ajo ishte tani një person tjetër. Transformimi fizik ishte i pabesueshëm. Sipas gazetarit, për gjashtë vjet ajo arriti të humbë peshë në sajë të dietës së rreptë dhe ushtrimeve fizike, transmeton Reporteri.net

Pamja e saj ka ndryshuar plotësisht. Burri i saj nuk ka humbur asnjë rast për t’i treguar se sa shumë e dashuron. Ai zgjodhi të kalonte jetën me të për shkak të zemrës që ajo kishte, jo për shkak të pamjes së saj fizike.