Shamponin i cili do të eliminojë të gjitha papastërtitë nga lëkura e kokës, mund ta bëni në shtëpinë tuaj

Ka qitur kripë dhe lëng limoni në shampo dhe ka hequr qafe gjithë ato që e kanë nevrikosur çdo ditë


Shumica e femrave shpesh ankohen që nuk po mund të gjejnë shampon të përshtatshëm, i cili flokëve do t’u japë vëllimin e nevojshëm dhe do të zgjidhë problemin e yndyrës së tepërt të tyre.

Mirëpo, atë që nuk e keni ditur që shamponin e tillë, i cili do të eliminojë të gjitha papastërtitë nga lëkura e kokës, mund ta bëni në shtëpinë tuaj.

E gjitha që ju nevojitet është pak kripë deti, lëng limoni dhe shampon i zakonshëm, transmeton Telegrafi.

Përbërësit mund t’i gjeni në çdo dyqan, ndërkaq atë që nga këta përbërës do të bëni do t’ju ngazëllejë.

Me këtë preparat flokët mund t’i pastroni edhe disa herë në javë ashtu që nuk është e nevojshme që të blini shampon të shtrenjtë për t’u dukur bukur.

Shikojeni videon: