Bie Netflix, mijëra klientë e kanë të pamundur të lidhen në faqe

Netflix duket se ka rënë në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, duke lënë mijëra klientë që paguajnë pa shërbim.


Shumica e ankesave kanë të bëjnë me pamundësinë për t’u lidhur me faqen në internet dhe transmetimin e tyre janë të padisponueshme. Netflix njoftoi muajin e kaluar se kostoja e një pajtimi standard do të rritet nga 8.99 paund në 9.99 paund në muaj. Një llogari premium tani do të kushtojë 13,99 paund, por plani i saj bazë mbetet në 5,99 paund.

Sipas DailyMail, kishte më shumë se 1,600 ankesa në mediat sociale që nga 10:39 e mëngjesit. Pothuajse gjysma (44 përqind) e çështjeve të raportuara kanë të bëjnë me mungesën e sinjalit. Shumë klientë u drejtuan në mediat sociale për të folur në lidhje me këtë çështje, me disa që deklaruan se në ekran i del një gabim me kod NSES-500.

Nëse e merrni këtë gabim, kjo zakonisht do të thotë që informacioni i ruajtur në shfletuesin tuaj duhet të rifreskohet. Ndiqni hapat më poshtë për të rregulluar problemin, ‘-thotë Netflix në faqen e saj të internetit.

Netflix këshillon përdoruesit që të rifreskojnë faqen dhe të provojnë përsëri. Sidoqoftë, përdoruesit thonë se kjo nuk po funksionon dhe ata janë akoma të paaftë për të hyrë në llogaritë e tyre në streaming. Shkaku i ndërprerjes mbetet i panjohur dhe MailOnline i është drejtuar Netflix për koment.