Del video e parë në detaje e Golf 8: A ja vlen ta blini?

Pas zbulimit të tij në fund të muajit të kaluar, VW Golf Mk8 më në fund ka mbërritur në duart e shikuesve, duke filluar nga Gjermania.


Këtu, kemi një përmbledhje të plotë 50-minuta në thellësi të Golfit të ri nga Autogefühl.

Ajo përfshin përshtypjet e para të përdorura në dinamikën e jashtme, të brendshme dhe të trajtimit, një përmbledhje të ndihmës dhe komoditetit të teknologjisë në bord dhe shumë më tepër.