Mbretëresha Elizabetë thyen akullin, publikon foton e parë në Istagram dhe Twitter

Mbretëresha Elizabeth II publikoi të enjten fotot e saj të para në rrjetin social Instagram për të uruar hapjen e një ekspozite të re në Muzeun Britanik të Shkencave, transmeton Reporteri.


Në llogarinë e familjes mbretërore, ajo publikoi dy imazhe të letrave të Charles Babydz, të cilin gjyshi i saj, Princi Albert, në 1842, e njohi si “pionerin e parë të kompjuterave në botë”.

Mbretëresha ka publikuar këtë postim në llogarinë zyrtare të familjes mbretërore, e cila ka 4.6 milionë ndjekës.

Mbreti George V hapi zyrtarisht Muzeun e Shkencës në vitin 1928 dhe Mbretëresha Elizabeta e vizitoi për herë të parë një dekadë më vonë.
Ajo gjithashtu bëri tweetin e saj të parë ndonjëherë nga muzeu për të festuar hapjen e galerisë së saj informative në vitin 2014.
Të hënën, familja mbretërore publikoi udhëzime për mediat sociale duke u kërkuar ndjekësve të tregojnë “dashamirësi, mirësi dhe respekt për të gjithë anëtarët e tjerë të komunitetit”. /Reporteri.net