Mercedes ka krijuar një timon të ri që do ta përdorë në të gjitha modelet e reja

Brenda 120 vitesh që kur është krijuar, timoni ka pësuar ndryshime shumë të mëdha.


Në Mercedes-Benz E-Class të ri janë shfaqur ndryshime shumë atraktive, si dukja e pjesës së jashtme, teknologjia e lartë në kabinë dhe një timon tërësisht i ri, transmeton Telegrafi.

Timoni që është i punuar nga druri dhe i mbështjellë me lëkurë, ka nivel të lartë të teknologjisë dhe është punuar shumë në avancimin e tij, sa që Mercedes ka vendosur ta përdorë në të gjitha modelet e reja që i nxjerrë nga prodhimi.