FOKUS

I ‘hyn dru’, vëllai e bën për spital vëllain në Prishtinë

Një burrë u arrestua dje në Prishtinë, pasi e sulmoi fizikisht me mjet të fortë druri vëllain e tij. Sipas policisë, viktima ka pësuar lëndime...

Dita e gjashtë e reciprocitetit, veriu vazhdon të mbetet i bllokuar

Dy pikat kufitare Kosovë-Serbi në veri të Kosovës, po vazhdojnë të qëndrojnë të bllokuara tash e gjashtë ditë. Policia e Kosovës po vazhdon të qëndrojë...

Papunësia, shqetësimi kryesor i qytetarëve të Kosovës

Dialogu me Serbinë është shqetësimi i shtatë i qytetarëve të Kosovës sipas një hulumtimi të fundit. Duke prezantuar në Rubikon të dhënat e gjetura, Tomor...

“Pasha Zotin e kam vra”, çka i kishte thënë vëllait i akuzuari që vrau shokun për borxh

I akuzuari Dashmir Lalinovci ka thënë se bashkë me vëllanë, të akuzuarin Trimor e kishin vendosur trupin e viktimës, Shkodran Bytyqi në bagazhin e...

Escobar: Kosova nuk duhet të dërgojë forca speciale në një vend ku kemi KFOR-in

Zv/Ndihmës Sekretari i Shtetit për Evropën Jugore dhe Qendrore, Gabriel Escobar, e ka kritikuar Kosovën për faktin e dërgimit të Njësisë Speciale në veri. Ai...

I ‘hyn dru’, vëllai e bën për spital vëllain në Prishtinë

Një burrë u arrestua dje në Prishtinë, pasi e sulmoi fizikisht me mjet të fortë druri vëllain e tij. Sipas policisë, viktima ka pësuar lëndime...

AKTUALITET

Opinione