×
Intervista
Intervista
Profesori britanik nga Qendra për Gjeopolitikë në Universitetin Cambridge në Britani të Madhe, njohës i politikës së Evropës Qendrore dhe Lindore, Timothy...
14:00 | 30 Nëntor 2023

© Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2023. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Linku i lajmit u kopjua!