Mjekja italiane: Le t’ju shërojë Ronaldo se e paguani 1 milion euro në muaj

Një fizioterapiste, me master në shkencat mjekësore nga Milano, Valey Cambiaghi,  ka shpërthyer përmes rrjeteve sociale, duke kërkuar vëmendje e vlerësim ndaj mantelbardhëve në Itali.


Duke bërë një paralelizëm tejet domethënës mes pagës së mjekëve dhe futbollistëve, Valery  shkruan:

Thuajse iu jepni një milion euro në muaj futbollistëve dhe 1 mijë e 300 euro mjekëve e studiuesve shkencorë. Tani le të kujdeset Ronaldo për ty!”.

Sipas The Guardian, numri i viktima në Itali është mbi 1 mijë persona.