Qytetari hypë në ndërtesë, tenton të vetëvritet

Një qytetar po tenton të kryejë vetëvrasje afër qendrës tregtare Mavrovka, në Shkup.


Policia, zjarrfikësit dhe Ndihma e Shpejtë janë në vendin e ngjarjes.

Kështu raportojnë mediet lokale, derisa shihet qytetari që ka ngjitur në katin më të lartë të një ndërtesë dhe kërcënon të hidhet.

Video nga vendi i ngjarjes: