Serbia jep 50 herë më shumë para sesa Kosova për Notre Dame

Qeveria e Serbisë ka dërguar një donacion financiar për rindërtimin e Notre Dame në vlerë prej një milion euro, shkruan B92.


Qeveria serbe ka thënë se ‘vendimi vjen si konfirmim për miqësinë mes popullit francez dhe atij serb dhe dëshirës për të rindërtuar simbolin francez dhe atë të civilizimit botëror sa më shpejt që është e mundur’.

Kujtojmë se qeveria e Kosovës ka ndarë 20 mijë euro, kurse qeveria e Shqipërisë ka dhënë 100 mijë euro si donacion.