Vdesin 19 pelegrinë në Pakistan

Të paktën 19 pelegrinë kanë vdekur dhe 50 janë lënduar në një aksident rrugor në autostradën e Pakistanin jug-perëndimor.


Aksidenti ndodhi në zonën e Kuzdarit, në Baluchistan. Ai u shkaktua për shkak të shpejtësisë. Ekipet mjekësore kanë dërguar të lënduarit për trajtim në spitalet.

Pelegrinët po ktheheshin në qytetin Dada, pas vizituan tempullin e shenjtë, raporton DW.