Zbulohet ku i kishte fshehur Sllobodan Millosheviq 14 milionë dollarë

Ish-kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës, Karla del Ponte, i ka zbuluar milionat e ish-kasapit të Ballkanit, Sllobodan Millosheviq, të fshehura nga Singapor, raportojnë mediet serbe.


Del Ponte ka arritur të siguroj dokumentacion ku dëshmohet se Millosheviq ka transferuar 14 milionë dollarë në llogari sekrete në Singapor, për të cilat ka shkruar edhe në librin e saj ‘Kriminelët e luftës dhe unë”.