×
Fokus / INSTANT

Rreth 4000 ndjekës kanë votuar, vazhdon sondazhi në Facebook – këto janë rezultatet aktuale

Reporteri
22 Shtator 2023 | 13:18

“Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, për kë do të votonit?”, është pyetja e sondazhit online të hapur mbrëmë në faqen në Facebook të gazetës online Reporteri.net, të cilit tashmë i janë përgjigjur me votën e tyre rreth 4000 ndjekës. 

Sondazhi online përshfaqë mobilizim të jashtëzakonshëm të aktivistëve të LVV’së për t’i dhënë një “votë” partisë së tyre. LVV e Albin Kurtit në këto momente numëron 61% të votave që janë dhënë në këtë “poll” në Facebook.

Pas tyre radhitet PDK’ja e Memli Krasniqit me 25%, pasuar nga LDK-ja e Lumir Abdixhikut e cila del 11%.

Sipas sondazhit online, në rast se zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, AAK-ja e Ramush Haradinajt do të dilte me 2%. Veç një përqind më shumë sesa ata që kanë zgjedhur opsionin “Tjetër”, dhe kanë treguar në komente për mbështetjen e tyre.

VËMENDJE: Pjesëmarrës/votues në këtë sondazh online janë ‘users’ të regjistruar në Facebook dhe që ndjekin faqen “Reporteri” në Facebook. Vërtetësia e tyre mbetet e paverifikuar, sikurse edhe sondazhi online dhe rezultatet e tij nuk pretendojnë se janë kredibile dhe as se janë të zhvilluara sipas formulave dhe teknikave shkencore të matjeve të opinionit publik/sondazheve.

Lajmi në Zhvillim
“Drama” e sondazhit në Facebook: LVV e kthen primatin, mbështetësit e Albin Kurtit mobilizohen për mbi 51%
21 Shtator, 2023 - 22:52

“Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, për kë do të votonit?”, është pyetja e sondazhit online të hapur në faqen në Facebook të gazetës online Reporteri.net, të cilit tashmë i janë bashkuar rreth 1400 ndjekës/votues.

Tre orë pas hapjes të sondazhit online, LVV-ja e Albin Kurtit ka arritur sërish të radhitet e para me vota të ndjekësve të faqes “Reporteri” në Facebook.

E përqindja është dekurajuese për partitë tjera. LVV rezulton me 54% të votave (755 vota) të këtij sondazhi online të cilit iu janë bashkuar tashmë gati 1400 ndjekës.

Pas tyre radhitet PDK’ja e Memli Krasniqit, e cila në dy orët e para befasoi duke kryesuar sondazhin. PDK aktualisht rënkohet e dyta, me 28% të votave të sondazhit online (393 vota).

E treta del LDK-ja e Lumir Abdixhikut, me 180 vota (14%). E AAK-ja e Ramush Haradinajt mbetet ende e fundit në sondazhin online, me vetëm 45 vota (4%).

Sondazhi po vazhdon. Rezultatet po ndryshojnë shpejtë, dhe ne, gjatë 24 orëve të ardhshme, do t’ju mbajmë të përditësuar me rezultatet e sondazhit online.

VËMENDJE: Pjesëmarrës/votues në këtë sondazh online janë ‘users’ të regjistruar në Facebook dhe që ndjekin faqen “Reporteri” në Facebook. Vërtetësia e tyre mbetet e paverifikuar, sikurse edhe sondazhi online dhe rezultatet e tij nuk pretendojnë se janë kredibile dhe as se janë të zhvilluara sipas formulave dhe teknikave shkencore të matjeve të opinionit publik/sondazheve. 

Shpërndaje:
Sondazhi në Facebook: Befason PDK’ja, po del e para – pas tyre LVV’ja, LDK’ja te 18 përqindëshi, AAK’ja nën 5%
21 Shtator, 2023 - 21:46

Mbi 660 ndjekës të gazetës online Reporteri.net deri në këto momente kanë votuar në sondazhin online i hapur në faqen e mediumit në Facebook, me pyetjen “Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, për kë do të votonit?”.

Në dy orët e para të këtij sondazhi, rezultati është befasues. Partia Demokratike e Kosovës po udhëheqë në këtë sondazh.

Nga 661 votuesit në sondazh, 263 prej tyre kanë votuar për PDK’në e Memli Krasniqit (39%) duke u radhitur para LVV’së së Kryeministrit Albin Kurti e cila aktualisht numëron 246 vota (38%).

Pas tyre, radhitet LDK-ja e Lumir Abdixhikut, me vetëm 117 vota (18%) të ndjekësve të gazetës online Reporteri.net, në facebook. E fundit renditet AAK’ja e Ramush Haradinajt e cila paraqitet me rezultat 4%.

Sondazhi po vazhdon. Rezultatet po ndryshojnë shpejtë, dhe ne, gjatë 24 orëve të ardhshme, do t’ju mbajmë të përditësuar me rezultatet e sondazhit online.

VËMENDJE: Pjesëmarrës/votues në këtë sondazh online janë ‘users’ të regjistruar në Facebook dhe që ndjekin faqen “Reporteri” në Facebook. Vërtetësia e tyre mbetet e paverifikuar, sikurse edhe sondazhi online dhe rezultatet e tij nuk pretendojnë se janë kredibile dhe as se janë të zhvilluara sipas formulave dhe teknikave shkencore të matjeve të opinionit publik/sondazheve. 

Shpërndaje:
Shpërndaje:
Të ngjashme
Të ngjashme

© Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Linku i lajmit u kopjua!