Aksion i madh i policisë në Pejë: Arreston disa persona dhe i kthen 22 automjete në Doganë

Policia e Kosovës në zonën e Pejës me njësitë policore të Stacionit policor Pejë, së bashku më Njësinë për Reagim të Shpejtë, si dhe tri njësi antikontrabandë – të Doganave të Kosovës, kanë ndërmarrë një operacion kontrolli të koordinuar mirë bazuar në planin operativ të koduar “Auto tregu” në tregun e automjeteve në fshatin Raushiq të komunës së Pejës.


Gjatë kontrollimit të automjeteve në auto-treg kanë arrit që në mesin e shumë automjeteve të identifikojnë 22 (njëzetedy) automjete dhe 1(një) kamion, pronarët e të cilave ju kishin shmangur tarifave të detyrueshme doganore.

Të gjitha automjetet e lartë cekura me përcjellje policore janë dërguar në terminalin doganor Pejë dhe ndaj vozitësve të tyre janë iniciuar procedurat e parapara sipas ligjit./Reporteri.net