Rrëzohet një avion ushtarak “MiG” kroat

Një MiG kroat u rrëzua pranë Daruvarit, njoftuan mediat lokale.

Deri më tani dihet vetëm se MiG është rrëzuar pranë Daruvarit dhe se kërkimet për pilotin po vazhdojnë.

Lajmi është konfirmuar nga Ministria e Mbrojtjes.

Një pilot u kontaktua dhe duket se është hedhur me sukses.