Deputeti i Vetëvendosjes nga Malisheva në rolin e fotografit

Deputetët e VV-së janë të parët që kanë arritur në sallë, dhe po presin që për pak të fillojë seanca, ku kreu i tyre i partisë pritet të bëhet kryeministër i vendit.


Ndërsa seanca ende nuk ka nisur deputetët e VV-së, po bisedojnë mes vete.

Por ka edhe të tillë që po bëjnë fotografi.

Është deputeti i VV-së nga Malisheva, Gani Krasniqi, i cili për një moment ka bërë roline  fotografit, shkruan Reporteri.net.

Ai ka fotografuar kolegët e tij, Arbër Rexhaj dhe Fisnik Korenica.