Drejtori i AKI-së raporton para Komisionit për dëbimin e gylenistëve

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq sot mban mbledhje.


Në këtë komision do të intervistohet drejtori i AKI-së, Shpend Maxhuni dhe ish-drejtori Driton Gashi.

Në mbledhjen e kaluar Maxhuni nuk ka mundur të intervistohet pasi mungonte kuorumi.

Komisioni nis mbledhjen në ora 09:00.