Goditje e fuqishme e rrufesë në Prizren

Sot gjatë ditës në disa qytete kanë filluar reshjet e mëdha të shumta të shiut dhe breshërit.


Në disa pamje të publikuara nga Meteo Ballkan shihet se si në Prizren ka pasur shkarkime të fuqishme të rrufesë.

Në ndërkohë reshje të shiut dhe të breshërit sot ka pasur në Skenderaj, Drenas, Vushtrri dhe disa qytete të tjera.

Në ndërkohë, nga IHMK-ja kanë paralajmëruar se për shkak të reshjeve të mëdha të shiut mund të ketë rrëshqitje të dheut në disa vende.