Haki Abazi: Akt patriotik mos të votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe

Zëvendëskryeministri në detyrë, Haki Abazi ka thënë se nuk duhet që të votohet qeveria e re që do të udhëheqet nga Avdullah Hoti.


Abazi ka shkruar në Facebook se është akt patriotik që të mos votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe.

“Është akt patriotik të mos votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe”, ka shkruar ai në Facebook.

Është akt patriotik të mos votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe.

Publiée par Haki Abazi sur Mercredi 3 juin 2020