Haradinaj: Bujqit do të subvencionohen për rendimentet, makineritë dhe derivatet

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj ka vazhduar edhe sot me shpalosjen e planit të tij.


Gjatë vizitës në fshatin Prugovc, Haradinaj ka theksuar se gjatë qeverisjes së tij, dorë e parë do të jetë zhvillimi i bujqësisë, shkruan Reporteri.net

Reklamë

Ai gjithashtu ka theksuar gjatë qeverisjes së ardhshme do të jenë në shërbim të zhvillimit të bujqësisë në kryeqytet.

Bujqit do të subvencionohen për rendimentet, makineritë dhe derivatet.