Harta e komunave të prekura me koronavirus në Kosovë

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka konfirmuar sot 4 raste të reja me koronavirus, duke çuar numrin e përgjithshëm në 9.


Tre prej tyre janë nga Malisheva, kurse një nga Podujeva, komunë që edhe kjo tashmë hynë në hartën e vendeve të rrezikuara nga koronavirusi.

Malisheva prinë me 4 persona të konfirmuar të prekur me koronavirus, pas saj renditet Vitia me 3 raste, kurse nga një rast është i paraqitur në Klinë dhe një në Podujevë.

Kujtojmë se pas paraqitjes së rasteve të reja, Qeveria e Kosovës sonte shpalli gjendje të jashtëzakonshme emergjente për shëndetin publik. /Reporteri.net/.