Kolonë e madhe në Muçibabë

Në pikën kufitare në Muçibabë, janë shkaktuar kolona të gjata deri në një kilometër, kjo është si pasojë pasi që qytetarët nga Lugina e Preshevës kanë ardhur në Gjilan për tu furnizuar me produkte ushqimore për muajin e Ramazanit, shkruan Reporteri.net


Këtë për Reporterin e ka bërë të ditur një lexues, i cili ka dërguar disa fotografi nga kjo pikë kufitare.

”Kufiri Muçibabë nga ana e Kosovës një kilometër kolonë, përshkak se luginasit po furnizohen në Gjilan me harxhllak për Ramazan”, ka thënë lexuesi për Reporterin.

Siç shihet në këto fotografi një numër i madh i veturave janë duke pritur në kolonë.

Me ardhjen e bashkatdhetarëve dhe me nisjen e sezones turistiket pritjet në këtë pikë kufitare janë të gjata, ndërsa kolona të shkaktuara për tu furnizuar me produkte ushqimore nuk janë të zakonshme. /Reporteri.net/