Kosovarin nga Peja nuk e ndal as coronavirus për të marrë nuse

Situata e krijuar nga koronavirusi ka bërë që shumë banorë të vet-izolohen nëpër shtëpitë e tyre.


Të qëndrojnë nëpër shtëpitë e tyre dhe të marin masa mbrojtëse në mënyrë që të jenë gjasat as më të vogla që qytetarët të preken nga ky virus, ka dhënë urdhër edhe Qeveria e Kosovës.

Madje, Kryeministri i Kosovës ka dhënë urdhër që të mbyllen të gjitha lokalet, kafiterit e mos të mbahet asnjë aheng familjarë, për shkak se aty ku qëndrojnë njerëz më shumë ka gjasa që të preken nga ky virus, shkruan Reporteri.net

Mirëpo, këtë urdhër disa nuk e zbatojnë teksa një familje nga Peja po bënë dasëm.

“As Korona sna ndal me mar Nusen e kojshis!”, ka shkruar.

Reporteri.net