Ky është zëvendësministri i MKRS-së që u emërua sot nga Albin Kurti

Kryeministri Albin Kurti ka emëruar Sejnur Veshallin, zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, gjatë ditës së sotme.


Lajmin e ka bërë të ditur vetë Veshalli, përmes një postimi në Facebook.

“Andaj, jam i lumtur që do ti shërbej qytetarëve të republikës në këtë sferë shumë të rëndësishme dhe do të punoj mbi zhvillimin e këtyre sektorëve gjat mandatit tim si zëvendësministër”, shkroi ndër të tjera ai.

Postimi i plotë: