Lagjia “Qafa” në Prishtinë e boshatisur, qytetarët nuk dalin në rrugë

Një “heshtje” ka kapluar vendin, teksa asnjë qytetar nuk shihet nëpër rrugë.


Pas urdhërit të Kryeministrit Kurti dhe pas konfirmimit të personave me koronavirus në Kosovë, qytetarët janë mbyllur nëpër shtëpitë e tyre, shkruan reporteri.net

Se rrugët janë boshatisur nëpër vende të ndryshme, njejt po ndodhë edhe me Prishtinën. Saktësisht në videon që ka siguruar Reporteri.net, në lagjen “Qafa” nuk shihet asnjë person në rrugë.

Kujtojmë se pas konfirmimit se disa persona janë prekur me koronavirus, Qeveria e Kosovës ka ndërmarrë masat e nevojshme në mënyrë që Kosova të preket sa më pask nga ky virus.

Reporteri.net