Muharrem Sfarqa rizgjidhet kryetar i LDK-së në Ferizaj

Kuvendi zgjedhor i Degës së LDK-së në Ferizaj bëjnë të ditur se Muharrem Sfarqa, kryetari aktual ka marrë edhe një mandat për të drejtuar Degën e LDK-së në Ferizaj.


Sfarqa mori 66 vota ndërkaq kundërkandidati i tij Sahit Krasniqi ishte kandidat por nga 96 delegatë të pranishëm në Kuvend ai i mori vetëm 34 vota për verifikimin e kandidaturës që ishin të pamjaftueshme për të qenë kandidat për kryetar dhe për të hyrë në proces.