Nëna kosovare humb fëmijën në muajin e tetë, kërkohet urgjentisht gjak për ta shpëtuar

Të shpeshta janë rastet kur kërkohet dozë e gjakut për pacientët nëpër spitalet e Kosovës.


Këtë herë kërkohet gjak për një nënë që humbi fëmijën e saj në muajin e tetë dhe tani është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Pacientja ka nevojë për gjak dhe trombocidet të cilat nxirren vetëm nga gjaku i freskët ditor.

Ata që mund të ndihmojnë mund të njoftohen përmes këtij publikimi:

Kërkohet gjak për një nanë që e humbi fëmiun në muajin e 8 dhe tani është në gjendje të rëndë 😔

Aridona Syla Aliu ka nevojë për gjak dhe trombocide (të cilat nxirren vetëm nga gjaku i freskët ditor).

Grupi i gjakut është A Rh Negativ

Numrat kontaktues:

044773574 – Shpend Aliu (bashkëshorti) dhe

049641333 – Lumnije Aliu.