Nesër dorëzohen rreth 102 kallëzime penale ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte

102 kallëzime penale ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte do të dorëzohen nesër.


Është Shoqata për Krimet e Luftës “Gjakova 98’99” që do të dorëzojë kontingjentin e trembëdhjetë të padive me rreth 102 kallëzime penale të bëra nga qytetarët e Gjakovës ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte.

Kjo Shoqatë ka njoftuar se dorëzimi i padive dhe dokumenteve bëhet nesër në Departamentin e Krimeve të Luftës në Prishtinë, në ora 11.00. /Reporteri.net/.