Nis mbledhja e Qeverisë për koronavirusin, mbyllet transmetimi për media

Qeveria është duke e mbajtur një mbledhje për të diskutuar për masat shtesë që duhet të ndërmerren pas identifikimit të dy personave në Kosovë me koronavirus.


Së pari pati 15 minuta pauzë për të pritur ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia.

E më pas u mbyll transmetimi për media.

“Nëse mund ta mbyllim transmetimin dhe pastaj vazhdojmë”, ka thënë Kurti nga kjo mbledhje.