Nis seanca plenare e Kuvendit për Tribunalin kundër krimeve serbe në Kosovë, merr pjesë edhe opozita

Kuvendi i Kosovës sapo ka nisur punimet e seancës plenare.


Ndër pikat e papërfunduara nga seancat e kaluara është votimi për formimin e Komisionit shtetëror për krijimin e Tribunalit për gjenocidin serb në Kosovë etj.

Po ashtu, janë edhe disa pika tjera të cilat kanë mbetur pa u përfunduar nga seancat e kaluara.

Ndonëse nuk morën pjesë në seancën e fundit të javës së kaluar ku u diskutua kjo çështje, partitë opozitare LDK dhe VV kanë ndryshuar qëndrim, ata janë të pranishëm në seancën e sotme të Kuvendit.