Nuk vendosi maskën, qytetarit nga Prishtina i ‘vizatohet’ Policia brenda autobusit

Ani pse Qeveria ka vendosur masat e reja që nga 31 gushti, jo të gjithë po i zbatojnë.


Qytetarët që udhëtojnë me çdo linjë të “Trafikut Urban” obligative kanë vendosjen e maskave, shkruan Gazeta Online “Reporteri.net“.

Reklamë

Por, ka raste kur udhëtarët nuk i binden rregullores, e atëherë duhet të ndërhyje Policia.

Një fotografi e dërguar nga një lexues i gazetës i cili ishte aty pranë, ka treguar se një qytetar nuk i është bindur masave anti-Covid, dhe duke qenë se situata është tensionuar “Trafiku Urban” është detyruar të thërras Policinë e Kosovës.