Ledjana e “Përputhen” gjen ‘fatin e jetës’ në Kosovë?

Ledjana e “Për’puthen” është bërë ndër emrat më të lakuar në mediat rozë.


Ish protagonistja po komentohet për çdo veprim që bën në rrjetet sociale.

Ajo kohëve të fundit është parë shpesh në Kosovë teksa ka pasur dyshime për një romancë të re.

Por cila është e vërteta e gjithë kësaj historie?

Në një intervistë për ‘Prive’ ajo u shpreh se me Kosovën ka bashkëpunimet më të mëdha.

‘Në momentin që kam dal nga program vij rregullisht, pothuajse çdo javë dhe qëndroj atje. Me Kosovën më lidh puna dhe e dua shumë Kosovën, pse jo mund të vij edhe atje’ tha ajo duket hequr dyshimet për lidhje dashurie.