Nis peticioni kundër mbajtjes së shamisë në shkolla

Ditëve të fundit është hapur debati për shamijat, ku u kundërshtua udhëzimi administrativ që e ndalon bartjen e shamisë në shkolla.

E tani ka nisur edhe një peticion online i cili po kërkon që të ndalohet mbajtja e shamisë në shkolla.

“STOP mbajtja e shamisë neper shkolla dhe ne Kosove”, thuhet në në peticionin e hapur nga Lulieta Bunjaku.

Ky është linku i peticionit që është kundër bartjes së shamisë në shkolla: PETICIONI