Suma: Kemi premtime nga Qeveria Kurti për përkrahje të projekteve në Han të Elezit

Kreu i Hanit të Elezit, Rufki Suma, ka treguar se si i ka raportet me Qeverinë Kurti.


Ai ka thënë në intervistën REPORTER n’Komunë se me të gjitha qeveritë ka pasur bashkëpunim të mire, dhe se ka premtime edhe nga Qeveria Kurti se do t’i mbështeten projekte të ndryshme komunë që udhëheq.

“Ne me të gjitha qeveritë kemi pasur bashkëpunim të mirë, kem premtime edhe nga Qeveria Kurti, kam bërë kërkesë të takohem edhe me kryeministrin dhe ministrat, që të kemi mbështetje edhe me te madhe”, ka deklaruar Suma.

Ai ka treguar se deri tani ka takuar ministren e Arsimit dhe të Kulturës me të cilët ka biseduar për realizimin e projekteve që do të ndikonin në mirëqenien e qytetarëve të Hanit të Elezit. /Reporteri.net/.