Përveç kacafytjes fizike, pati edhe përleshje me makineri te Ura e Ibrit, Policia e ndarë në dysh

Situata sot është tensionuar te Ura e Ibrit në Mitrovicë, kjo pasi që serbët me eskavator kanë tentuar ta prishin shtratin e Ibrit, çka kanë reaguar Policia e Kosovës dhe Komuna e Mitrovicës.


Por situata afër Ibrit ishte para eskalimit në dhunë, madje para syve të Policisë.

Sipas informacioneve jozyrtare, Policia e Veriut ka mbrojtur prishjen e shtratit të lumit, ndërsa Policia e Jugut ka përkrahur institucionet e jugut për ndalimin e prishjes së shtratit të Ibrit.

Ndërkohë, dëgjohen edhe britma teksa përplasen makineritë.

 

Deri te ky incident erdhi për shkak të kontestit në mes të dy komunave rreth shtratit të Ibrit. /Reporteri.net/.