Policia s’fal, shqiptohen mbi 700 gjoba për mos respektimin të masave antiCOVID

Policia e Kosovës çdo ditë po vazhdon me mbikëqyrjen e respektimit të masave antiCOVID.


Gjatë 24 orëve të fundit policia ka shqiptuar 719 tiketa në bazë të Ligjit COVID-19.

Po ashtu, vetëm dje në vendin tonë janë konfirmuar 153 raste të reja të koronavirusit dhe një viktimë.