Pozita e opozita s’pajtohen për buxhetin, shtyhet seanca për 30 minuta

Mospajtimet mes pozitës dhe opozitës për kalimin e buxhetit për vitin 2020, ka bërë që të ndërpritet seanca.


Edhe përkundër faktit se kryetarët e gurpeve parlamentare kanë zhvilluar një takim ndaras me kryetaren Osmani, nuk kanë gjetur gjuhë të përbashkët sa i përket kalimit të menjëhershëm të dy leximeve të buxhetit 2020.

Osmani ka thënë se krerët e grupeve parlamentare kanë kërkuar edhe 30 minuta shtesë për konsultime.

Ndërkohë seancë pritet të rinisë në orën 17 e 20. LDK dhe VV kanë kërkuar kalim të menjëhershëm shkaku i situatës me koronavirus, ndërkohë opozita ka kundërshtuar një votim të tillë.