Prishën rendin dhe qetësinë në Rrugën B, katër persona dërgohen në Polici

Sot rreth orës 17:20 ka pasur një mosmarrëveshjeje në Rrugën B në Prishtinë mes disa personave.


Lajmin për Gazetën Online “Reporteri.net” e ka konfirmuar Flora Ahmeti, zëdhënëse e Policisë në Rajonin e Prishtinës.

Ajo tha se për këtë mosmarrëveshje, 4 persona janë shoqëruar në Stacion Policor.

“Me të marrë informatën policia, ka arritur  në vendin e ngjarjes, dhe ka shoqëruar  4 persona në stacion policor. Në koordinim me prokuronin e shtetit ngjarja procedohet si kundërvajtje Prishje e rendit dhe qetësisë Publike, konform Ligjit mbi Rendin dhe Qetesinë Publike”, tha Ahmeti.