Rrënohen disa objektet pa leje te Rruga B në Prishtinë

Komuna e Prishtinës, përkatësisht Drejtoria e Inspektoratit bashkë me sektorin e ndërtimit sot ka vazhduar me aksionin e rrëzimit të objekteve pa leje.


Këto pamje janë në afërsi të rrugës B.

Përmes një postimi në faqen zyrtare të Komunës së Prishtinës ata janë shprehur se do të ketë zero tolerancë ndaj objekteve pa leje dhe do të punohet për rregull në kryeqytet.